Моята сметка: 0 продукта
Магазин за куфари и чанти Търсене:
Магазин за куфари и чантиНай-нови куфари и чантиПромоции на чанти и куфариМоят акаунт, вход и регистрацияМоята кошницаСвържи се с нас

Раздели продукти
Производители

Промоции


Куфар 8513/2-62 см
Куфар 8513/2-62
119.00лева
100.00лева

 
За нас

За нас

Он-лайн магазин kufari-chanti.com е собственост на ГУАРДИ ООД.

Нашият екип съчетава 20 годишен опит в търговията с багажни изделия с реномирани европейски фирми и съвременното виждане за дизайн и функционалност на младото поколение.

Тази комбинация ни позволява да Ви предложим оригинални, качествени куфари и чанти на преференциални за българския пазар цени.

За TROOP LONDON

Марката TROOP предлага модерни, висококачествени чанти от натурални материали- памук и италианска естествена кожа.Стартирала през 2004 година в Лондон , марката има силно присъствие не само в Обединеното Кралство и Европа, но предявява претенции и за глобално присъствие на пазара на куфари и чанти.

виж повече на / www.trooplondon.com/

ЗА REDLAND

Една от новите марки на английския пазар , зад която стои повече от 40 годишен фамилен бизнес в багажните изделия.Характеризира се с новаторски дизайн и високо качество , при това на достъпна цена. Правата на марката се притежават от Brand Collection Ltd. / www.brandcollection.co.uk /

z
Продължи
Моята сметка
  0 продукта
Отзиви
чанта TRP 0271
чанта TRP 0271...


Чантата е перфектна и с отлично качество.Страшн-


5 от 5 звезди!

 
Desen Baner