Общи условия

    1.Използването на kufari-chanti.com означава,че Вие сте съгласен и приемате условията за ползване на сайта.
    2.Ние си запазваме правото да правим промени в общите условия , като те стават валидни от момента на тяхното публикуване.
    3.Ние се стараем максимално точно да покажем цветовете на предлаганите куфари и чанти в нашият магазин.Въпреки това, актуалния цвят зависи и от настройките на вашият монитор и ние не носим отговорност, ако има разминаване в цветовете на реалния продукт и изобразеният на вашият монитор.
    4.Всяка поръчка от Ваша страна в нашият он-лайн магазин представлява договор за покупко-продажба между две страни.
    5.Потребителя на този магазин няма право да използва сайта за съобщения, съдържащи заплахи,клевети,порнографски или други неприлични материали. Гуарди ООД не носи отговорност и не дължи обезщетение за тези материали.

6.ГУАРДИ ООД , като собственик на сайта гарантира , че съхранението,обработката и използването на личните Ви данни се извършва в пълно съответствие със Закона за защита на личните данни.

7.ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Он-лайн магазин kufari-chanti.com използва " бисквитки " с цел анализ на трафика . С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата им. Ние декларираме , че Вашите лични данни - име , телефон и евентуално адрес / ако не желаете да съобщите адреса си доставката може да се извърши до офис на ЕКОНТ /  НЕ се споделят  и няма да бъдат предоставяни на трета страна.